Đoković u trećem kolu US opena, Đere predao meč

Novak Đoković, branilac titule Otvorenog prvenstva u SAD, ušao je danas u treće kolo turnira pošto je njegov protivnik Laslo Đere predao meč dok je rezultat bio 6:4, 6:4, 2:0.
Đoković u trećem kolu US opena, Đere predao meč
Foto: Beta/AP (Frank Franklin II)
Drugi i 109. teniser sveta su igrali dva sata i 12 minuta.
Đere je odustao na početku trećeg seta, a prethodno je tražio medicinski tajm aut da bi dobio masažu zbog bolova u leđima.
Đokoviću će u narednom kolu rival biti Aleksej Popirin.
 
Australijanac je bio bolji od Pedra Martinesa iz Španije rezultatom 3:0 u setovima.
  • .-.

    29.08.2024 10:17
    udario junak na junaka.bravo momci istinski ambasadori

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.