Mitrović i Sergej otkazali igranje za reprezentaciju u septembru, Piksi će o svemu u ponedeljak

Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić neće igrati za Srbiju u septembarskim mečevima Lige nacija.
Mitrović i Sergej otkazali igranje za reprezentaciju u septembru, Piksi će o svemu u ponedeljak
Foto: Beta/AP
Posle otkaza napadača Juventusa Dušana Vlahovića, Srbija na utakmicama protiv Danske i Španije neće moći da računa ni na njih dvojicu.
 
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi kaže da fudbaleri koji su otkazali igranje za nacionalni tim u septembru imaju opravdane razloge za to. Najavljuje da će o svemu pričati na predstojećoj konferenciji za medije, koja će biti održana ponedeljak.
Od reprezentacije su se ranije u potpunosti oprostili Dušan Tadić i Nemanja Radonjić. 
Prvu utakmicu "orlovi" će odigrati 5. septembra na domaćem terenu protiv Španije, dok će tri dana kasnije gostovati u Danskoj.
  • BlaBla

    30.08.2024 13:05
    BlaBla
    I red je da se povuku...dokazali su da za reprezentaciju nemaju ni volje ni srca. Vreme je da dodju novi MLADI igraci !!! Nije u treneru problem vec u nasim igracima. K***c ce u svojim klubovima da se setaju po terenu kad je lopta blizu njih. Ovi su pozeri cisti!!!
  • Nole

    29.08.2024 16:54
    Piksi
    Odlično, sjajna vest. Još samo Piksi kad bi najavio da neće doći...
  • @ Miel Sauer

    29.08.2024 16:34
    Mile, nije on kriv, on samo koristi situaciju. Krivi su oni koji su ga tu postavili, prihvatili njegove uslove i sad ne smeju da ga oteraju. Riba smrdi od glave!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

KSS: Selektore, hvala

Košarkaški savez Srbije (KSS) izrazio je zahvalnost dosadašnjem selektoru reprezentacije Srbije za sve što je učinio za nacionalnu selekciju.