Crvena zvezda dobila protivnike u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u Ligi šampiona protiv Intera, Barselone, Benfike, Milana, Jang Bojsa, PSV Ajndhovena, Štutgarta i Monaka, određeno je žrebom u Nionu.
Crveno-beli će u Beogradu dočekati Barselonu, Benfiku, PSV Ajndhoven i Štutgart, dok će gostovati Interu, Milanu, Jang Bojsu i Monaku.
 
Zvezda je plasman u Ligu šampiona obezbedila eliminisavši u plej-ofu norveški Bodo Glimt.
Uefa je promenila sistem takmičenja Lige šampiona, pa će svaka ekipa odigrati osam utakmica, po četiri kod kuće i u gostima.
 
Plasman u osminu finala obezbediće osam najbolje plasiranih ekipa na grupnoj tabeli, a ekipe plasirane od devetog do 24. mesta takmičenje nastavljaju u šesnaestini finala.
Ekipe ispod 24. mesta završavaju takmičenje.
  • Andrija Šrek

    30.08.2024 10:27
    ...
    Katastrofe u najavi.
  • SRB IN

    29.08.2024 21:47
    Jooj
    Kuku lele kakva grupa. Ljudi smišljajte pod hitno Srpsku verziju vuvuzela pa da ih omamljujemo..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Norisu pol pozicija u Singapuru

Vozač Meklarena Lando Noris startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Singapura, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

Zvezda izgubila od Benfike u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras na domaćem terenu u Beogradu od Benfike 1:2, u utakmici prvog kola Lige šampiona, koja se od ove sezone igra u novom formatu.

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.