Đoković eliminisan sa US Open-a u trećem kolu

Australijanac Aleksej Popirin savladao je rano jutros drugog tenisera sveta Novaka Đokovića rezultatom 3:1 u trećem kolu Otvorenog prvenstva u SAD.
Po setovima je rezultat bio 6:4, 6:4, 2:6, 6:4 u trećem kolu Otvorenog prvenstva u SAD.
Posle eliminacije trećeg tenisera na ATP listi Karlosa Alkarasa u drugom kolu Ju es opena, Đoković je završio učešće na grend slem turniru u Njujorku, jer je doživeo poraz od Popirina u četvrtom međusobnom duelu.
 
Popirin je upisao najbolji rezultat na grend slem turnirima, prvi put je uspeo da prođe treću rundu na nekom od četiri najveća turnira u sezoni.
Naredni rival biće mu Amerikanac Frensis Tijafo koji je savladao sunarodnika Bena Šeltona.
 
Za Đokovića je to najlošiji rezultat na Ju es openu još od 2006. godine, tada ga je u trećem kolu eliminisao Lejton Hjuit.
  • Ivek

    31.08.2024 12:57
    Ne. Definicija čoveka koji vidi i zna. A vi živite u zabludi. Najsrećniji je onaj koji je i najgluplji.
  • cukimišuru

    31.08.2024 12:11
    evo tek sad sam prestao da plačem
  • Сеновић

    31.08.2024 11:52
    Иц тајм

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.