Mitar Palikuća osvojio bronzu na Paraolimpijskim igrama u Parizu

Parastonoteniser Mitar Palikuća osvojio je bronzanu medalju u klasi MS5 na Paraolimpijskim igrama u Parizu, pošto je danas u polufinalu poražen od Čenga Minga Čiha sa Tajvana 11:3, 15:13, 11:7.
Palikuća je osvojio drugu medalju za Srbiju na ovogodišnjim POI, pošto su prethodno parastonoteniserke Nada Matić i Borislava Perić Ranković stigle do srebrnog odličja.
 
Ming Čih će se u finalu sastati sa Tomijem Urhaugom iz Norveške, koji je u polufinalu pobedio Alija Ozturka iz Turske 11:8, 11:7, 11:6.
Reprezentativci Srbije u parastreljaštvu Jelena Pantović i Laslo Šuranji nisu uspeli danas da izbore plasman u finale u disciplini puška trostav 50 metara klasa SH1 u pojedinačnoj konkurenciji na Paraolimpijskim igrama.
Šuranji je u Šateruu u muškoj konkurenciji u kvalfikacijama osvojio 11. mesto sa 1.148 krugova. Najbolji rezultat u kvalifikacijama imao je Jinho Park iz Južne Koreje (1.179 krugova).
 
Pantović je u kvalifikacijama u ženskoj konkurenciji u disciplini puška trostav 50 metara klasa SH1 osvojila 14. mesto sa 1.146 krugova. Prvo mesto u kvalifikacijama osvojila je Šveđanka Ana Benson (1.175).

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

KSS: Selektore, hvala

Košarkaški savez Srbije (KSS) izrazio je zahvalnost dosadašnjem selektoru reprezentacije Srbije za sve što je učinio za nacionalnu selekciju.