Stojković nakon poraza od Danske: Momci su dali sve od sebe, ali videlo se da ne mogu više

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je večeras da je ekipa za kratko vreme odigrala dve zahtevne utakmice u Ligi nacija, protiv Španije i Danske.
Stojković nakon poraza od Danske: Momci su dali sve od sebe, ali videlo se da ne mogu više
Foto: Beta/AP
Dodao je da nije imala snage za više od boda i da se ne treba previše ljutiti.
 
"Znamo da svi imamo, ili da smo imali te kadrovske probleme. Bilo je zahtevno na fizičkom planu. Momci su dali sve od sebe, ali videlo se da ne mogu više, teško je odigrati dve ovako fizički zahtevene utakmice u tri dana. Bilo je 50/50, u prvom poluvremenu i ne mogu reći da sam video neku njihovu posebnu akciju u tom delu", rekao je Stojković posle utakmice za televiziju Arena sport.
Srbija je večeras u Kopenhagenu izgubila od Danske 0:2, u drugom kolu Lige nacija A Grupe 4.
Srpski tim ima bod iz dve utakmice, pošto je u četvrtak u Beogradu odigrao nerešeno 0:0 protiv Španije, aktuelnog šampiona Lige nacija i Evrope Španije.
 
"Mislio sam da će poluvreme biti 0:0 ali smo primili taj gol i VAR soba je posle dužeg vremena odlučila protiv nas. U drugom poluvremenu se videla fizička nadmoćnost, ne treba se previše ljutiti. Imamo bod iz ovog ciklusa, i ne treba zaboraviti da imamo i meč kod kuće sa Dancima", naveo je Stojković.
 
Takmičenje u Ligi nacija Srbija će nastaviti 12. oktobra utakmicom na svom terenu protiv Švajcarske, dok će Danska igrati na gostujućem terenu protiv Španije.
  • Zoca

    10.09.2024 13:53
    Poruka Stojkovicu
    Majstore,sve je do taktike,Jovic najslabiji pojedinac ostaje a uvodis jos dva centarfora? Andrija ti ne igra od pocetka. Igraci nisu krivi vec ti. Srecan put!
  • Rade -Škulj

    09.09.2024 23:03
    Nakon poraza od Danske,Piksi
    A šta si ti dao od sebe,ništa,samo znaš pare da uzmeš.Rezultat katastrofa,presaberi se malo budi đžek i napusti mesto selektora,nisi ti za to.
  • Mile rent-a mozak

    09.09.2024 05:07
    Pod stručnom komandom ovog stratega sa kupljenom diplomom, vidi čuda, na Ohridskom jezeru, naravno da momci mogu samo srce da ostave na terenu. Zuje ko muve, trče ko kenijski poštari - ali gde je lopta? U našem golu.
    Da ću još dve - tri glupe izjave za ostrašćene budale, paljevine bez mozga, čopor koji se dere i staviću punog srca pare u džep. Možda izvedem ženu na srneća leđa i šopsku salatu?
    Ma sutra je novi dan, ko se osvrće šta je danas bilo.
    Meni je puno srce što je utakmicu protiv prvaka Evrope, Španije, došlo da gleda 1/3 stadiona.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

KSS: Selektore, hvala

Košarkaški savez Srbije (KSS) izrazio je zahvalnost dosadašnjem selektoru reprezentacije Srbije za sve što je učinio za nacionalnu selekciju.