Kari Pešić potvrdio: Odgovorni da traže novog trenera

Svetislav Pešić potvrdio je da više neće biti selektor košarkaške reprezentacije Srbije.
Kari Pešić potvrdio: Odgovorni da traže novog trenera
Foto: Beta (Branislav Božić)

On je u intervjuu za Politiku rekao da odgovorni, odnosno buduća uprava Košarkaškog saveza Srbije, treba da traže novog trenera.

"Predsednik KSS-a Predrag Danilović podneo je ostavku. Kako sam razumeo, uradio je to da bi omogućio novom rukovodstvu saveza da na početku novog olimpijskog ciklusa formira novi stručni štab i ciljeve. Što se mene lično tiče, još pre Pariza saopštio sam da neko drugi treba da nastavi ono što sam započeo. Pošto vidim da me neki nisu dobro čuli, sada im poručujem, da odgovorni – oni koji će ubuduće voditi KSS – treba da znaju da između ostalog moraju da traže i novog trenera", rekao je Pešić.

Dodao je da će "uvek biti na raspolaganju srpskoj košarci", ali da će se okrenuti nekim drugim ciljevima i projektima za koje nije imao vremena zato što je, kako kaže, 24 časa dnevno bio u službi nacionalnog tima Srbije.

  • Mark

    10.09.2024 19:17
    Kari
    Shvatio je on gde ide srpska kosarka. Od desetina skola kosarke, klubova u NS, da niko ne napravi igraca za aba ligu. Da ne pricam o reprezentaciji. Skole kosarke su unistila kosarku. Bitna je clanarina samo. Nema strucnog kadra. Dodju u seniore, nisu nauceni osnovu kosarke, pa je li to normalno?
  • Zebra

    10.09.2024 18:33
    Odgovorni uništili celu zemlju, a da ne unište košarku?!
  • Ns

    10.09.2024 18:07
    Đokovići pobedili i u košarci!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

KSS: Selektore, hvala

Košarkaški savez Srbije (KSS) izrazio je zahvalnost dosadašnjem selektoru reprezentacije Srbije za sve što je učinio za nacionalnu selekciju.