Objavljen spisak rukometašica za mečeve sa Holandijom

Selektor ženske rukometne reprezentacije Uroš Bregar saopštio je spisak igračica na koje će računati u dve prijateljske utakmice protiv Holandije, 27. i 28. septembra.
Objavljen spisak rukometašica za mečeve sa Holandijom
Foto: Pixabay
Na spisku slovenačkog stručnjaka ponovo se našla Jovana Skrobić, devojački Kovačević, koja je u martu postala majka, a već se u novoj sezoni vratila na teren i stavila na raspolaganje državnom timu.
Na spisku su: Golmani: Jovana Risović, Tatjana Činku, Moli Kubina, Leva krila: Sanja Radosavljević, Tamara Kocić, Aleksandra Stamenić. Pivoti: Marija Petrović, Edita Nuković, Katarina Bojičić. Desna krila. Tijana Simić, Nataša Lovrić, Dunja Radević. Bekovi: Jovana Jovović, Emilija Lazić, Teodora Veličković, Tamara Mandić, Jovana Skrobić, Teodora Majkić, Jovana Ristić, Anđela Janjušević, Milica Ignjatović, Lara Stanić.
Ekipa će se okupiti 22. septembra u Staroj Pazovi, u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije, gde će se spremati do 26. i poletanja za "zemlju lala".
 
Holandija će ugostiti Srbiju 27. septembra u Den Bošu, a 28. u Almereu. Oba meča su na programu od 19 i 30.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.