Adrijana Vilagoš osvojila drugo mesto u finalu Dijamantske lige

Adriana Vilagoš osvojila je večeras drugo mesto u bacanju koplja u finalu Dijamantske lige u Briselu.
Adrijana Vilagoš osvojila drugo mesto u finalu Dijamantske lige
Foto: Beta (AP/arhiva)
Ona je u poslednjoj seriji ostvarila najbolji rezultat (65,23), na kratko preuzela prvo mesto, ali je olimpijska šampionka Japanka Haruka Kitaguči "uzvratila" i najboljim rezultatom u sezoni (66,13) osvojila prvo mesto.
Na trećem mestu je završila Meki Maloun Hardin sa 62,40.

Vicešampionka Evrope četiri puta je ove godine postavljala nacionalni rekord Srbije, poslednji put pre nekoliko dana na Memorijalu Boris Handžeković u Zagrebu – 65,64.

  • Иван

    16.09.2024 09:45
    Наше Злато
  • SENTIVANAC

    15.09.2024 22:46
    Reč države
    Država Srbija mora hitno da socijalno obezbedi dijamant srpske atletike Adrijanu Vilagoš,kako bi i ubuduće pronosila slavu i rejting naše Srbije u Evropi i čitavom svetu!Neka našu Adrijanu prati zdravlje,sreća i puno uspeha na svim predstojećim atletskim takmičenjima!!!
  • Kuzman

    15.09.2024 16:47
    Konačno nešto lepo pročitati i čutii

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.