Navijačima Zvezde zabranjen dolazak na utakmice protiv Intera i Milana

Italijanska policija zabranila je dolazak i prisustvo navijača Crvene zvezde na predstojećim utakmicama Lige šampiona protiv Intera, 1. oktobra i Milana, 11. decembra.
Navijačima Zvezde zabranjen dolazak na utakmice protiv Intera i Milana
Foto: Beta (Branislav Božić)
"Ministarstvo policije Italije zabranilo je pristup zvezdašima na mečevima koje će naš klub odigrati u toj zemlji protiv Intera i Milana. Crvena zvezda apeluje na sve navijače da ne putuju na te mečeve, jer ulaz neće biti dozvoljen, kao ni okupljanje. Odluka važi za navijače koji žive u Srbiji, ali i svim ostalim evropskim zemljama", navodi se u saopštenju Zvezde.
Italijanska policija je zabranila prodaju karata za bilo koju tribinu.
 
Za kupovinu ulaznice je neophodan pasoš, a potom ime i prezime na karti i pasošu moraju da budu identični prilikom ulaska na stadion, dodaje se iz redova srpskog šampiona.
"FK Crvena zvezda napominje da je ovo odluka na koju klub nije mogao da utiče, te još jednom apeluje na zvezdaše da je ispoštuju", zaključuje se u saopštenju.
  • BGD 011

    21.09.2024 16:39
    Jos nismo stasali za EU
    Pa jesmo li mi gradjani drugog reda?! Jesmo li zarazeni? Jel to jasan znak da nismo dobrodosli u EU?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Norisu pol pozicija u Singapuru

Vozač Meklarena Lando Noris startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Singapura, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

Zvezda izgubila od Benfike u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras na domaćem terenu u Beogradu od Benfike 1:2, u utakmici prvog kola Lige šampiona, koja se od ove sezone igra u novom formatu.

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.