Noris pobedio u trci za Veliku nagradu Singapura

Vozač Meklarena Lando Noris pobedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Singapura i smanjio zaostatak u generalnom plasmanu za vodećim Maksom Verstapenom iz Red Bula.
Noris pobedio u trci za Veliku nagradu Singapura
Foto: Beta/AP
Noris je startovao sa pol pozicije, prednost je sačuvao do kraja i ostvario treću pobedu u sezoni i u karijeri. Trku je završio za sat, 40 minuta, 52,571 sekundu.
 
On je sada na 52 boda smanjio zaostatak za Verstapenom u generalnom plasmanu i ostao je u borbi za titulu.
Verstapen je zauzeo drugo mesto sa 20,945 sekundi zaostatka, a treći je bio Oskar Pjastri iz Meklarena sa 41,823 sekunde zaostatka.
 
Vozač Mercedesa Džordž Rasel zauzeo je četvrto mesto, peti je bio Šarl Lekler iz Ferarija, a šesti Luis Hamilton iz Mercedesa.
Vozač Ferarija Karlos Sainc zauzeo je sedmo mesto, osmi je bio Fernando Alonso iz Aston Martina, deveti je bio Niko Hulkenberg iz Hasa, a 10. mesto zauzeo je Serhio Peres iz Red Bula.
 
Naredna trka vozi se 20. oktobra za Veliku nagradu SAD.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Norisu pol pozicija u Singapuru

Vozač Meklarena Lando Noris startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Singapura, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

Zvezda izgubila od Benfike u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras na domaćem terenu u Beogradu od Benfike 1:2, u utakmici prvog kola Lige šampiona, koja se od ove sezone igra u novom formatu.

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.