Posle "večitog derbija" navijači lomili prozore na svlačionicama, povređen i trener Partizana

Došlo je do incidenata na stadionu u Humskoj posle poraza Partizana od Crvene zvezde sa 4:0.
Posle "večitog derbija" navijači lomili prozore na svlačionicama, povređen i trener Partizana
Foto: Screenshot (Youtube/Arena sport)
Navijači su polomili trenerske i igračke svlačionice na izlazu s istoka, a i trener Aleksandar Stanojević loše je prošao – doživeo je lakše povrede, ima flaster iznad obrve i preko nosa, javlja Sportklub.
 
Navijači su tokom meča vikali "Stanoje, odlazi", a Partizan je doživeo najubedljiviji poraz od Zvezde još od 1998. godine.
"Nezadovoljni navijači polomili su staklo, pogodilo me i to je to, nije bilo ništa osim toga, nikakvog sukoba", rekao je Stanojević, koji je rekao i da je želeo da se pojavi pred novinarima posle tako ubedljivog poraza, koji je okarakterisao "sramotnim".
 
Šef struke Partizana, sa flasterom na čelu, kratko je rekao:
 
"Izvinjavam se svakom navijaču Partizana, izvinajavam se na načinu na koji smo izgubilki utakmicu. Zvezda pokazala klasu, preuzimam odgovornost. Preuzimam odgovornost i to je moje, najteži potraz u karijeri", prenosi Sportklub.
Navijači su tražili ostavku.
 
"U redu, tu sam, videćemo šta će biti. Odgovornost je samo moja i spreman sam da je snosim. I u redu su skandiranja da odem, ali 'Stanoje, klub si prodao'. To je već ozbiljna stva. Komem sa prodao", upitao je Stanojević. 
  • Dzordzo

    23.09.2024 22:50
    Auuuu
    Zvezda ŠAMPION
  • ZX

    23.09.2024 22:41
    Vremena se menjaju
    Ja sam bivši zvezdaš i pitam se šta se događa sa Partizanom. Bio je legenda.
  • Дамир

    23.09.2024 22:16
    Победи их звезда са девет крила и једним левим беком који је играо десног бека!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Norisu pol pozicija u Singapuru

Vozač Meklarena Lando Noris startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Singapura, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

Zvezda izgubila od Benfike u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras na domaćem terenu u Beogradu od Benfike 1:2, u utakmici prvog kola Lige šampiona, koja se od ove sezone igra u novom formatu.

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.