Stanojević više nije trener Partizana: Debakl i incident u noći "večitog derbija"

Trener FK Partizan Aleksandar Stanojević podneo je ostavku na tu poziciju, posle debakla u derbiju praćenim brojnim nemilim dešavanjima.
Stanojević više nije trener Partizana: Debakl i incident u noći "večitog derbija"
Foto: Beta (Marko Metlas)
Kako javlja Telegraf, samo dan posle poraza 0:4 od Crvene zvezde u Humskoj, Stanojević je čelnicima saopštio da želi da napusti klupu. 
Hoće li ostavka biti prihvaćena, još nije poznato. Rukovodstvo će o tome tek raspravljati.
Ovakva odluka je, između ostalog, uslovljena i ponašanjem pristalica crno-belih. Skandirali su mu sa tribina da treba da ode, ali i da je prodao klub i navijače. Na kraju je sve kulminiralo lomljenjem prozora na svlačionici od strane navijača, zbog čega je Stanojević završio i rasečenog lica, sa flasterima iznad oka i na nosu.
 
Posle toga je izuzetno emotivno reagovao na konferenciji za medije, a u jednom momentu je i zaplakao. 
  • Plaćač poreza

    24.09.2024 15:07
    Ta dva BIA KGB kluba Crvena Zvezda i Partizan ukinuti, rukovodstva pohapsiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Norisu pol pozicija u Singapuru

Vozač Meklarena Lando Noris startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Singapura, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

Zvezda izgubila od Benfike u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras na domaćem terenu u Beogradu od Benfike 1:2, u utakmici prvog kola Lige šampiona, koja se od ove sezone igra u novom formatu.

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.