Branislav Nedimović zaigrao u Sremskoj ligi, doneo pobedu svojoj ekipi

Gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović, nakon angažmana u Vladi Srbije i u Fudbalskom savezu Srbije, ima još jednu ulogu, na travnatom terenu.
Branislav Nedimović zaigrao u Sremskoj ligi, doneo pobedu svojoj ekipi
Foto: 021.rs
Nedimović trenutno nastupa i za Borac iz Martinaca.
 
Borac nastupa u Sremskoj ligi, što je peti rang domaćeg fudbala, a u poslednjem kolu imali su teško gostovanje u Vitojevcima.
Igrala se tvrda utakmica, vremenski uslovi su bili loši, i jedini gol viđen je tek u 82. minutu. 
 
Taj jedini pogodak, ispostavilo se, postigao je gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović.
Borac je trenutno četvrtoplasirani u Sremskoj ligi, sa 16 bodova iz sedam odigranih mečeva.
 
Ukoliko Nedimović nastavi sa dobrim partijama, Borac bi dogodine mogao da se bori i u četvrtom rangu domaćeg fudbala.
  • predrag

    02.10.2024 11:46
    Pozdravljam !
    Bas zanimljivo.
    Ali onda ispada da ipak nema ta, kako rece Šapić "knjiška znanja' koja su obavezna za upravljanje ministarstvima i drzavom. Tj nema ni 1 ni 2-gi.

    Ali to je fenomen, mozda svojstven Srbima, da misle da je skola za budale i da najslozenije stvari mogu da se rade cisto iz glave ..

    Videsmo juce, u CERN-u, predsednika (YU nije bila nebitan faktor pri stvaranju istog, a Srb je naslednik) kako je shvatio u kojoj godini zivota i kojoj godini upravljanja drzavom, da je nauka ipak bitna stvar ?!?!?!?!
    I da ce sada, kada je shvatio, povesti Srbe drugim putem ..

  • Antuntun

    02.10.2024 10:48
    Ako ga pozove Bajern, Barsa ili Liverpul, ko će upravljati Sremskom Mitrovicom? Može li da da bude multitasker kao njegov šef ili će morati imenovati nekog v.d. na jedno pet-šest godina?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Norisu pol pozicija u Singapuru

Vozač Meklarena Lando Noris startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Singapura, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.