Đoković poražen od Sinera u polufinalu egzibicionog turnira u Rijadu

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale egzibicionog turnira "Slem šest kraljeva" u Rijadu, pošto je poražen od prvog tenisera sveta Italijana Janika Sinera posle tri seta 2:6, 7:6, 4:6.
Đoković poražen od Sinera u polufinalu egzibicionog turnira u Rijadu
Foto: Beta (AP/Andy Wong/arhiva)
Đoković, četvrti igrač na ATP listi, poražen je posle dva sata i 27 minuta.
 
Siner je do prednosti u setovima stigao brejkovima u drugom i osmom gemu prvog seta.
U prvom gemu drugog seta Đoković je oduzeo servis protivniku, ali je Italijan odgovorio u četvrtom gemu i izjednačio na 2:2. Do kraja seta nije bilo brejkova i pobednik se odlučivao u taj-brejk.
 
Đoković je bio ubedljiv u taj brejku i mini brejkovima u prvom, četvrtom i petom poenu, uz siguran servis bez izgubljenog poena u taj-brejku stigao do izjednačenja.
U prvom gemu trećeg seta Siner je napravio brejk, ali je Đoković uzvratio odmah u narednom gemu. Nije bilo brejkova do sedmog gema, kada je Siner stigao do brejka, ali je ponovo odmah u narednom gemu Đoković odgovrio brejkom i izjednačio na 4:4.
 
U devetom gemu Siner je napravio i treći brejk, a sigurnim servisom u narednom gemu stigao i do pobede.
 
Siner će u finalu igrati protiv boljeg iz duela dva Španca Nadal-Alkaras.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Đoković: Planiram da igram i sledeće sezone

Novak Đoković je rekao da planira da se takmiči i igra i sledeće sezone i dodao da je zadovoljan godinom iako nije osvojio nijedan grend slem pehar, ali jeste zlato na Olimpijskim igrama u Parizu.