Zakon o poreklu imovine tek posle razgovora u koaliciji

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u planu da tokom ove godine bude usvojen zakon o poreklu imovine, ali da su prvo potrebni razgovori sa koalicionim partnerima.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u planu da tokom ove godine bude usvojen zakon o poreklu imovine, ali da su prvo potrebni razgovori sa koalicionim partnerima.

"Podržavam donošenje zakona o poreklu imovine i u planu mi je da on bude usvojen ove godine. Ali, kako bismo ostvarili taj plan potrebni su razgovori i dogovor sa koalicionim partnerima", naveo je Vučić.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da SPS "podržava ideju da se uspostave jasni mehanizmi za kontrolu porekla imovine", uz napomenu "da nadležni organi treba da analiziraju kako da se to izvede da ne bi bilo potpuno kontradiktornih izjava".

Dačić je, kako navodi "Danas", demantovao navode o tome da se protivi usvajanju zakona o poreklu imovine i da je to bio razlog svađe sa koalicionim partnerima, kako su nezvanično preneli pojedini beogradski mediji.

  • feferone

    24.01.2015 16:04
    Zakona o poreklu imovine potreban je Srbiji!
  • feferone

    24.01.2015 16:01
    Taj zakon će sluziti narodu!
  • mare88

    24.01.2015 16:01
    Tako i treba. I uložiti veliki rad kada se veruje u svoj clilj. Prvo dogovor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Put Borisa Tadića: Ni svemir nije granica

Na poziciju nezavisnog neizvršnog direktora kompanije u oblasti svemirske tehnologije i zemaljskih aplikacija imenovan je bivši predsednik Srbije Boris Tadić. Sedište kompanije je u Hong Kongu.