Emisija Ivana Ivanovića sledećeg petka na programu

Voditelj TV Prva Ivan Ivanović najavio je da će njegova emisija ponovo biti emitovana sledećeg petka i izvinio se gledaocima zbog svih dešavanja u vezi sa tim šou programom.

Voditelj TV Prva Ivan Ivanović najavio je da će njegova emisija ponovo biti emitovana sledećeg petka i izvinio se gledaocima zbog svih dešavanja u vezi sa tim šou programom.

TV "Prva" kaznila je Ivanovića, čija emisija juče nije bila emitovana. Ta televizija saopštila je juče da se emisija neće emitovati do daljeg zbog "kršenja internih kompanijskih pravila i poslovne discipline".

Televizija je najavila da će se razgovori sa Ivanovićem nastaviti, a voditelj je kasnije na Tviteru najavio da će njegov šou ponovo biti emitovan sledećeg petka.

On je prethodno optužio vlasnika i urednika "Informera" Dragana J. Vučićevića da mu je smestio svađu sa "Prvom".

  • Baki

    19.03.2024 18:12
    ...
    Vratio se Ivan u staro jato.
  • janko

    25.01.2015 09:14
    @crno-crno-najcrnji
    jos jedna uspesna eforma vaseg voljenog aljeka ljeke vucija

    polizano
  • 24.01.2015 21:34
    K*nj*o, polizao,... I sada je sve u redu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Put Borisa Tadića: Ni svemir nije granica

Na poziciju nezavisnog neizvršnog direktora kompanije u oblasti svemirske tehnologije i zemaljskih aplikacija imenovan je bivši predsednik Srbije Boris Tadić. Sedište kompanije je u Hong Kongu.