Gašić: Bezobrazluk i beskrupuloznost Saše Jankovića

Ministar odbrane Bratislav Gašić ne očekuje da se Saša Janković izvini za sve što je izrekao u prethodnih 10 dana, ali očekuje da se, kada Tužilaštvo završi svoj posao, dokaže koliko zaštitnik građana nije bio u pravu.
Ministar odbrane Bratislav Gašić ne očekuje da se Saša Janković izvini za sve što je izrekao u prethodnih 10 dana, ali očekuje da se, kada Tužilaštvo završi svoj posao, dokaže koliko zaštitnik građana nije bio u pravu.

Na pitanje N1 zbog čega su pripadnici VBA preuzeli snimke sa video nadzora koji su zabeležili incident tokom Parade ponosa, u kojem je učestvovao i brat premijera Andrej Vučić, i zbog čega su neformalno ispitivali svedoke koji su videli taj incident (kako stoji u izveštaju Sektora za unutrašnju kontrolu policije), Gašić nije želeo konkretno da odgovori.

Ministar je naveo da će se, kada Tužilaštvo završi svoj posao, videti sva beskrupuloznost, bezobrazluk i neistine koje su iznete. On, kako kaže, veruje da će na kraju biti razloga da se Saša Janković izvinjiva, ali ne veruje i da će zaštitnik građana to učiniti. "Građani Srbije mogu da budu bezbrižni. Ministarstvo odbrane, Vojska i VBA sve što rade, rade skladu sa zakonom", poručio je Gašić i rekao da je tako bilo i ovog puta što će se, kako veruje, i pokazati na kraju istrage.

Na  pitanje da li će Saši Jankoviću biti dostavljena tražena dokumenta i zbog čega to do sada nije učinjeno, ministar takođe nije želeo da odgovori, jer kako kaže, želi da sačeka da postupak bude zvanično gotov. Nije želeo da odgovori ni na pitanje da li su pripadnici vojne policije, dana kada se dogodio incident, obezbeđivali Andreja Vučića, i zbog čega su bili u njegovoj pratnji.
  • gradjanin

    24.01.2015 20:52
    U kom grmu leži zec?
    G.Gašiću konkretni odgovori koje nisi hteo da daš na postavljena pitanja su ključni. E, u tom grmu leži zec!
    Mi građani smo već oguglali na rečenice poput "istraga će pokazati". Ovaj argument ti baš i nije previše uverljiv.
    Nedavna anketa je pokazala koliko građani veruju u naš pravni sistem.
    Prema tome,polako zauzmi niski start jer iz Vučićeve vlade brzo nestaju oni koji se "medijski nisu dobro snašli".
  • Poskok

    24.01.2015 20:03
    Zna keramičar...
    šta je "Skrupuloznost" još od onda kad mu je sin osvanuo u svlašionici medju prvotimcima Crvene Zvezde... još onda je znao "da svakom treba pružiti šansu"...
    Čuvaju njih "kobre" al od njih samih..
  • Watson

    24.01.2015 19:53
    sve gore
    Pa onaj sloba je bio gospodin čovek. Kad uporediš sve ove posle njega... Strašno. Ovu sad su dno dna, valjda ne postoje gori od njih u srbiji. Mislim da sledeći koji dodju na vlast moraju biti bolji zato što od ovoga gore ne može. Koji smo mi nesretnici kad nam je sloba za primer. Jao, jao...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Put Borisa Tadića: Ni svemir nije granica

Na poziciju nezavisnog neizvršnog direktora kompanije u oblasti svemirske tehnologije i zemaljskih aplikacija imenovan je bivši predsednik Srbije Boris Tadić. Sedište kompanije je u Hong Kongu.