Reke se povlače, putevi na jugu prohodniji

U područjima ugroženim poplavama u Pčinjskom okrugu situacija se polako stabilizuje.
U područjima ugroženim poplavama u Pčinjskom okrugu situacija se polako stabilizuje.

Iz Hidrometeorološkog zavoda Srbije navode da od jutros pada sneg, ali da opada nivo vode u manjim rekama i potocima, dok se vodostaj Južne Morave kreće u nivou redovnih i vanrednih odbrana od poplava. Ovo je poboljšalo prohodnost lokalnih puteva na području Vranja, Vladičinog i Crne Trave.

Na gornjem toku Južne Morave i pritokama u naredna 24 časa vodostaji biti u stagnaciji i manjem porastu. Opasnost u vožnji predstavljaju oštećenja na kolovozu u vidu rupa ili kolotraga, koja su slabo vidljiva jer su ispunjena vodom.

Prema podacima iz Elektrodistribucije Vranje, otklonjeni su kvarovi u selima iznad Vranja i Vranjske banje, dok je bez struje još 30 domaćinstava u opštini Trgovište, javljaju beogradski mediji.

Ministar za vanredne situacije Velimir Ilić obići će ugroženo stanovništvo u Vladičinom Hanu oko 14 časova, prenosi RTS.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Put Borisa Tadića: Ni svemir nije granica

Na poziciju nezavisnog neizvršnog direktora kompanije u oblasti svemirske tehnologije i zemaljskih aplikacija imenovan je bivši predsednik Srbije Boris Tadić. Sedište kompanije je u Hong Kongu.