Beočin: Dete stradalo na drumu

Trinaestogodišnji Marko Šoklovački poginuo je preksinoć oko 21h u Beočinu kada ga je udario automobil kojim je upravljao 23-godišnji Nemanja Š. iz Ledinaca.
Trinaestogodišnji Marko Šoklovački poginuo je preksinoć oko 21h u Beočinu kada ga je udario automobil kojim je upravljao 23-godišnji Nemanja Š. iz Ledinaca.

Do nesreće je došlo kada je Marko pokušao da pređe kolovoz van pešačkog prelaza, a od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta.

Prema prvim nalazima, vozač golfa nije bio pod dejstvom alkohola. Kako je tačno došlo do tragedije znaće se po okončanju istrage u okviru koje je i golf kojim je vozio Nemanja poslat na vanredni tehnički pregled.

Marko će biti sahranjen danas u 14h na mesnom groblju u Beočin selu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Put Borisa Tadića: Ni svemir nije granica

Na poziciju nezavisnog neizvršnog direktora kompanije u oblasti svemirske tehnologije i zemaljskih aplikacija imenovan je bivši predsednik Srbije Boris Tadić. Sedište kompanije je u Hong Kongu.