FOTO: Ovo su nove policijske uniforme

Srpski policajci su dobili nove uniforme, koje će početi da nose početkom proleća.
Srpski policajci su dobili nove uniforme, koje će početi da nose početkom proleća.

Na uniformama će biti promenjeni i svi amblemi.

Zasad je 3.200 kompleta uniformi isporučeno policajcima u Nišu, Vranju, Prokuplju, Leskovcu i Novom Pazaru, a do marta bi trebalo da ih dobiju i ostali.

Svi policajci će dobiti po dva para letnjih pantalona, dve letnje i dve zimske košulje, dve polo majice i dve majice dugih rukava, po jednu podjaknu-džemper i kratku jaknu, opasač, zimske i letnje borbene patike, čarape i zimske i letnje kačkete.

  • 10.06.2015 06:46
    nisu svi dobili u mup nove uniforme a kada će nezn
    nisu svi dobili u mup nove uniforme a kada će nezna se...kao i mnogo toga drugog ...
  • posmatrac

    02.02.2015 20:44
    Samo da se zna u toku je tender za uniformu za parking servis Beograd znaci POTPUNO ISTE UNIFORME -SVE PREPISALI , pa sad vidi da l ce da te hapse ili da ti nose auto. A doduse i policajci su prepisali od Nemaca -identicna jakna i od AMERA /ali sa manje stila/ ostalo .Potpuni skandal .....
  • NNunited

    28.01.2015 14:16
    ...
    e tako se nagradjuju oni sto pendrece narod i cuvaju rezim...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Put Borisa Tadića: Ni svemir nije granica

Na poziciju nezavisnog neizvršnog direktora kompanije u oblasti svemirske tehnologije i zemaljskih aplikacija imenovan je bivši predsednik Srbije Boris Tadić. Sedište kompanije je u Hong Kongu.