FOTO: Policija zaplenila još 50 kila duvana

Policija je u saradnji sa Poreskom policijom zaplenila u Novom Sadu oko 50 kg rezanog duvana, u dve kuće na Limanu i Telepu.

Policija je u saradnji sa Poreskom policijom zaplenila u Novom Sadu oko 50 kg rezanog duvana, u dve kuće na Limanu i Telepu.

U kući koju koristi 51-godišnji državljanin Crne Gore, policija je pronašla duvan razmeren u kese od po 200, 300 i 500 grama, kao i digitalnu vagu za merenje.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava za nedozvoljeni promet akciznih proizvoda.

U kući 57-godišnjeg Novosađanina policija je, takođe, pronašla rezani duvan i vagu i podneće protiv njega prijavu za nedozvoljeno skladištenje.

  • 27.01.2015 19:34
    neke zemlje leze na nafti a nasi izgleda na duvanu
  • NS

    27.01.2015 16:34
    Svakodnevno...
    ...gledam u Zemunu, u veoma prometnoj Prvomajskoj ulici, stoji bar desetak ljudi koji na kartonskim kutijama prodaju duvan i motane cigarete bez ikakve bojazni da bi mogla da se pojavi neka inspekcija ili policija.
  • 1 NS

    27.01.2015 15:29
    Jedno sarkastično: Bravo
    U svetu logike, da ne kažem normalnosti jer danas je sve postalo normalno, droge i otrovi imali bi jednak tretman bez obzira da li plaćaju deo državi ili ne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Put Borisa Tadića: Ni svemir nije granica

Na poziciju nezavisnog neizvršnog direktora kompanije u oblasti svemirske tehnologije i zemaljskih aplikacija imenovan je bivši predsednik Srbije Boris Tadić. Sedište kompanije je u Hong Kongu.