"Kampanja protiv Nikolića traje konstantno"

Savetnica predsednika Srbije Stanislava Pak Stanković izjavila je danas da "kampanja protiv predsednika Tomislava Nikolića traje konstantno, jer nekome nije u interesu da Srbija bude prosperitetna država i da sarađuje i sa Rusijom i sa Evropskom unijom".

Savetnica predsednika Srbije Stanislava Pak Stanković izjavila je danas da "kampanja protiv predsednika Tomislava Nikolića traje konstantno, jer nekome nije u interesu da Srbija bude prosperitetna država i da sarađuje i sa Rusijom i sa Evropskom unijom".

Ona je u Jutarnjem programu TV Pink rekla da je ta kampanja intenzivirana od proleća i da se "svakog dana kreiraju nekakve afere, koje se spinuju i da se oko toga pravi velika priča".

"Mi smo nedavno videli na koji način se finansiraju pojedini mediji u Srbiji. Dakle, to je dovoljan indikator da je ovakva kampanja sistematska, da se pokušava vlast predstaviti kao nesposobna, diletantska. Stalno nekakve čarke tu isplivavaju koje u suštini ne postoje", rekla je Pak Stanković.

Na pitanje novinara o odnosu predsednika Nikolića sa potpredsednicom vlade i ministarkom saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Zoranom Mihajlović, odgovorila je da "sve ide u istom pravcu, međutim, pojedinci nekada iskoče malo u svom delovanju u nekom drugom smeru".

Komentarišući izjavu Mihajlovićeve da predsedniku Nikoliću "nedostaje energije", Stanislava Pak Stanković je ocenila da Mihajlovićeva kvalifikuje predsednika Nikolića na neprikladan način.

  • 27.01.2015 16:44
    Još od onomad, otkada je diplomir'o, dušmani ga prozivaju. Stidite, nemate poštovanja prema precedniku ...
  • Spark

    27.01.2015 13:32
    Le malade imaginaire
    Ma nije kampanja... nego manija proganjanja, a mozda i sindrom femkanja Molierovog junaka. Jedini nacin da ovaj covek privuce paznju na sebe je da nesto lupi. Prakticno stalno je u centru paznje... samo on to ne vidi.
  • Vlada

    27.01.2015 13:23
    ...
    Kampanja protiv naroda u državi Srbiji, svesna i nesvesna od strane preCednika Tome-diplome, traje od kada je postao politički aktivan.
    Da li je ovo kampanja ili rat protiv svega sposobnog, obrazovanog, inteligentnog u Srbiji od strane preCednika?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Put Borisa Tadića: Ni svemir nije granica

Na poziciju nezavisnog neizvršnog direktora kompanije u oblasti svemirske tehnologije i zemaljskih aplikacija imenovan je bivši predsednik Srbije Boris Tadić. Sedište kompanije je u Hong Kongu.