VIDEO: Komunalna policija nastavlja da privodi

Od jutros su komunalni policajci u Beogradu priveli dve devojke, starosti 28 i 23 godine, jer nisu pokazale lična dokumenta nakon što ih je kontrola zatekla bez karte.

Od jutros su komunalni policajci u Beogradu priveli dve devojke, starosti 28 i 23 godine, jer nisu pokazale lična dokumenta nakon što ih je kontrola zatekla bez karte.

Takođe, kako prenose beogradski mediji, jedno od ovih privođenja zabeleženo je i na snimku koji je napravio jedan građanin.

On je ispričao da se sve dogodilo na Slaviji.

- Video sam veliki broj komunalnih policajaca i kontrolora Bus plusa. Oni su se na Slaviji baš ponašali bahato. Nisu sačekali da svi putnici izađu iz prevoza, već su ulazili i odmah tražili da putnici pokažu svoje karte. Međutim, na narednoj stanici kod Beograđanke u pravcu centra grada iz prevoza su izveli jednu ženu staru 30-ak godina. Ona im je rekla da nema kartu, jer se vozila samo jednu stanicu. Rekla im je: Molim vas, jednu stanicu se vozim. Međutim, oni su tražili dokumenta od nje, a onda su joj zavrnuli ruke iza leđa, na šta su se prolaznici i putnici koji su čekali prevoz pobunili. Oni su je na kraju ubacili u službeno vozilo, dok je ona stalno pitala zašto. Komunalni policajci su zapretili građanima koji su se tu našli da ne snimaju - ispričao je ovaj očevidac Kuriru.

U komunalnoj policiji su Blicu potvrdili privođenja dve devojke, kao i da je privođenja bilo i juče.

- Komunalna policija je u Požeškoj ulici privela ženu koja nije imala lična dokumenta i ona je odvezena u policijsku stanicu na Čukarici. Još jedan slučaj dogodio se juče na Slaviji kada su nakon napada na kontrolora, komunalni policajci uspeli da zadrže napadača do dolaska policije. I na Zrenjaninskom putu juče je priveden putnik jer nije imao dokumenta. I njega je kontrola zatekla u autobusu bez karte- kažu u Komunalnoj policiji, dodajući da niko od njih nije priveden sa lisicama.

  • bus

    30.01.2015 15:08
    pljus
    Sve je gore - ''Bus pljus'' sala se pretvorila u zbilju. Ali, nije smesno, vec tuzno.
  • dobar, los, zao

    29.01.2015 20:24
    dvostruka igra
    A Mali kao negoduje. Opet igra ''dobrog'' i ''loseg'' policajca. A zaposljavaju jos 800 komunalaca za istu svrhu. Providno.
  • sfrj

    29.01.2015 12:36
    pantljicara
    Ranije je postojala karta ''pantljicara'', pa se placalo po zonama. Nisu uvrtali ruke, stavljali lisice, ni ponizavali gradjane. Ucite od boljih ( nije sramota) ili dajte ostavke!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Put Borisa Tadića: Ni svemir nije granica

Na poziciju nezavisnog neizvršnog direktora kompanije u oblasti svemirske tehnologije i zemaljskih aplikacija imenovan je bivši predsednik Srbije Boris Tadić. Sedište kompanije je u Hong Kongu.