FOTO: Goreo automobil kod Betanije

Na uglu Bulevara kralja Petra I i ulice Branimira Ćosića, jutros oko 9 časova, izgoreo je automobil.

Na uglu Bulevara kralja Petra I i ulice Branimira Ćosića, jutros oko 9 časova, izgoreo je automobil.

Kako su za 021.rs ispričali svedoci, škoda je samo stala na raskrsnici, a iz prednjeg dela se pojavio dim i iz vozila su izašle dve žene. Svedoci navode da se za manje od minuta prednji deo kola više nije samo dimio nego je goreo.

Novosadski vatrogasci su stigli za nekoliko minuta i odmah ugasili požar, pri čemu se vatra nije proširila na ceo automobil.

Zbog požara, na ovoj raskrsnici je došlo do manjih saobraćajnih gužvi, a nakon što je vozilo sklonjeno sa kolovoza i urađen uviđaj, saobraćaj je normalizovan.

  • 14.02.2015 19:46
    Poznanik mi je pricao da u kuci kao i u kolima ima aparat za gasenje pozara. Ne mislim da treba zakonom terati ljude na ovo, ali poneka preporuka...
  • 29.01.2015 12:18
    @Anonimus - ukljuceni farovi
    Što si se Ti nalupetao... Inače u srpskom jeziku, za razliku od slovačkog, negacija se piše odvojeno.
  • Pacman

    29.01.2015 11:50
    @Anonimus - ukljuceni farovi
    Tacno. Ima smisla ukljucivati svetla na regionalnim putevima tokom celog dana, a u tom slucaju je svakako i hladjenje poboljsano, zbog velike brzine kretanja automobila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija