Kamion pregazio radnicu u rudniku

Radnicu majdanpečkog Rudnika bakra iz sastava RTB Bor Slavuju Stanić (53), u sredu uveče pregazio je kamion-damper nosivosti 150 tona, piše danas list tog preduzeća "Kolektiv".

Radnicu majdanpečkog Rudnika bakra iz sastava RTB Bor Slavuju Stanić (53), u sredu uveče pregazio je  kamion-damper nosivosti 150 tona, piše danas list tog preduzeća "Kolektiv".

Navodi se da je ta iskusna radnica, rukovalac pumpne stanice, nastradala pod još nerazjašnjenim okolnostima. Ona je radila u drugoj smeni na odvodnjavanju rudnika, a njen nestanak primetile su kolege koje su na posao došle sat pre ponoći.

"Pošto je nisu zatekli na radnom mestu, a nije bilo ni njenog izveštaja o radu u prethodnoj smeni, slučaj je prijavljen nadležnima u Rudniku. Na trasi kojom teški kamioni prevoze rudu do drobljenja, jedan od vozača dampera primetio je neobičnu 'gomilu' na putu i jednu čizmu", navodi Kolektiv.

O tragediji su odmah obavešteni tužilaštvo, policija i rudarska inspekcija, a okolnosti nesreće treba da razjasni istraga.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija