Uhapšeno 18 zbog droge, među njima i policajac

U velikoj policijskoj akciji hapšenja uličnih narkodilera u Lazarevcu uhapšeno je 18 osoba, među kojima je i jedan policijski službenik
U velikoj policijskoj akciji hapšenja uličnih narkodilera u Lazarevcu uhapšeno je 18 osoba, među kojima je i jedan policijski službenik.

Policija je upala na nekoliko lokacija širom grada i privodila dilere. Pretresani su stanovi dilera sa spiska udruženja Sveti Sava.

Zbog proizvodnje i prodaje droge uhapšeni su N. R. (33), N. R. (31), M. M. (37), M. R. (30), Z. I. (42), M. S. (33), B. B. (33), M. M. (27), J. J. (44), N. P. (39), S. V. (26) i policijski službenik P. C. (56).

Takođe, zbog posedovanja droge uhapšeni su Z. J. (34), B. O. (34), Z. B. (41), B. L. (34), J. M. (36) i V. D. (38).

Udruženje "Sveti Sava" osnovano je krajem 2012. godine, kada je nekoliko građana Lazarevca odlučilo da se upusti u borbu protiv preprodavaca droge koji su terorisali njihov grad, kad su već uvideli da policija ne može mnogo da učini. Prekipelo im je kad su u ulazu zgrade u kojoj stanuje poznati lokalni diler videli okačeno obaveštenje narkomanima: "Nema, ali biće".

Tada su odlučili da grad izlepe fotografijama dilera, što je izazvalo paniku među preprodavcima droge, koji su se našli na udaru javnosti, ali i policije koja je obavila nekoliko hapšenja.

  • 29.01.2015 13:03
    Tri godine. Dakle, tolko su unazadili istragu.
  • Toma

    29.01.2015 12:59
    svaka čast udruženju
    drugačije ne može, nego da narod sam počne da radi posao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija