Rokade direktora u EPS-u

Odbor izvršnih direktora EPS-a izabrao je za novog direktora EDB-a Slobodanku Krčevinac, a za direktora preduzeća Termoelektrane - kopovi Kostolac Gorana Horvat.
Odbor izvršnih direktora EPS-a izabrao je za novog direktora EDB-a Slobodanku Krčevinac, a za direktora preduzeća Termoelektrane - kopovi Kostolac Gorana Horvat.

Kako je saopštio EPS, Slobodanka Krčevinac je završila Ekonomski fakultet u Beogradu. U EPS-u je od 2009. godine i bila je izvršni direktor za strateško planiranje, savetnik u Direkciji za unapređenje poslovnog sistema, a od juna 2014. godine direktor Direkcije za distribuciju električne energije.

Dosadašnji direktor EDB Zoran Rajović je od prošle nedelje na dužnosti izvršnog direktora EPS-a za distribuciju i upravljanje distributivnim sistemima.

Goran Horvat je završio Rudarsko-geološki fakultet u Beogradu. Ceo radni vek je zaposlen u TE-KO Kostolac. On je na mestu čelnog coveka tog preduzeća nasledio Dragana Jovanovića koji je sada u EPS-u izvršni direktor za proizvodnju.
  • neko

    02.02.2015 20:10
    Sjaši Kurta da uzjaše Murta!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija