Stefanović: Još žešće protiv narko dilera

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović očekuje od policije još veće zaplene droge širom Srbije i ističe da će borba protiv narko dilera biti još žešća.
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović očekuje od policije još veće zaplene droge širom Srbije i ističe da će borba protiv narko dilera biti još žešća.

On je naglasio i da će policija zajedno sa Tužilaštvom tražiti najstrože kazne, posebno protiv onih koji prodaju drogu deci. Stefanović je istakao i da očekuje veće zaplene, počevši od sitnih dilera na ulicama, pa do onih velikih koji ih snabdevaju, naglasivši da to očekuje i od lazarevačke policije.

On je podsetio da je u borbu protiv narko trafikinga u Lazarevcu policija imala nekoliko akcija, a da je u poslednjoj među uhapšenima bio i jedan policajac. Stefanović je naglasio da se to ne sme dozvoliti i da su većina radnika MUP-a časni i pošteni ljudi.

"Ni značka ni partijska knjižica, ni prijateljstva ni poznanstva neće zaštititi nikoga", rekao je ministar najavivši još veću borbu protiv svih vidova kriminala. Prema njegovim rečima, nedopustivo je da policajac sedi u kafiću s dilerima i dogovara se o preprodaji droge, isto kao što je nedopustivo da policajac sedi s kriminalacem, bilo da on ima kravatu ili nema, i dogovara se o krivičnim delima.

Stefanović je naglasio i da je borba protiv kriminala, uz bezbednost građana, značajna i za dolazak stranih investitora i za sveukupni razvoj Srbije. On je najavio i da će se u narednom periodu još intenzivnije raditi na projektu policije u lokalnoj zajednici, odnosno na uvođenju policajaca u svaku ulicu ili kvart, koga dobro poznaju svi građani, a on odlično zna sve probleme.

Naveo je da je u cilju još boljeg rada policije, kontaktirao i Udruženje policajaca u penziji, uz napomenu da misli da njihovo iskustvo u prethodnom periodu nije u najboljoj meri iskorišćeno.
  • Opa

    03.02.2015 11:08
    jah
    Počujte ministra-robota!
    Kiborg Stefanović, bez ikakvog izraza ljudskog lica.
    Kad ćeš se obračunati sa lokalnim rukovodstvima i pohapsiti bagru?
  • janko

    03.02.2015 09:41
    @crno-crno-najcrnji
    a protiv plagijatora?
  • 03.02.2015 08:17
    Kaže Ministar: "Ni značka ni partijska knjižica, ni prijateljstva ni poznanstva neće zaštititi nikoga".
    Verovatno to reče povodom nabavka programa na beogradskom Univerzitetu za definisanje plagijata...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija