Ksenija Milenković na čelu Kancelarije za evropske integracije

Ksenija Milenković, nekadašnja portparolka G17 plus, na današnjoj sednici vlade imenovana je za v.d. direktora Kancelarije za evropske integracije.

Ksenija Milenković, nekadašnja portparolka G17 plus, na današnjoj sednici vlade imenovana je za v.d. direktora Kancelarije za evropske integracije.

Milenkovićeva je na ovu poziciju došla sa funkcije zamenice ambasadora u misiji Srbije pri EU u Briselu, na kojoj je od 2011. godine.

U Ministarstvu spoljnih poslova zaposlila se u vreme kad je tim resorom upravljao Vuk Jeremić, a pre toga je bila zaposlena kao savetnica u kabinetu nekadašnjeg potpredsednika vlade Božidara Ðelića.

Ustalasala je javnost kada je tužila Srbiju, za koju je u to vreme radila, sudu za ljudska prava u Strazburu i tražila da joj se isplati odšteta od 100.000 evra.

  • selo

    03.02.2015 23:30
    je li?
    Pa ona je Dinkiceva! Sada je strucnjak?
  • 03.02.2015 21:20
    Prelepa je, predajem se.
  • 03.02.2015 12:54
    Čekaj... Možda grešim ali čini mi se da koalicija ex DS i G17 vlada Srbijom... Knežević, Marković, ministarka za sve i svašta Mihajlović, dotična Ksenija...
    Neka zato SNS promeni ime...Ne može se kititi kadrovima DS i G17 i ubirati plodove njihovog predanog rada zarad bolje budućnosti gradjana i gradjanki...
    Još kada Sonja Liht postane ministara svi snovi bivših radikala će se ispuniti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija