Jovanović: Bolje da je LDP u vladi umesto SPS-a

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović ponovio je stav da bi bilo bolje da u vladi umesto SPS-a bude LDP.

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović ponovio je stav da bi bilo bolje da u vladi umesto SPS-a bude LDP.

"Moj stav o tome se nije promenio od prethodnih izbora. I tad sam govorio da bi bilo bolje da u toj vladi umesto SPS-a bude LDP, odnosno neki ljudi kojima je LDP otvorio prostor da uđu u politiku. Video sam ih u ekonomskim ministarstvima i poslovima oko evropskih integracija i pravosuđa. I dalje mislim da bi ta vlada, iako daleko od tog da bi bila idealna, bila bolja od ove koju imamo", ocenio je Jovanović u intervjuu za "Danas".

Na pitanje da li sebe vidi u rekonstruisanoj vladi, Jovanović je rekao da on u toj vladi ne bi značio ništa ako njegov ulazak u nju ne bi pratio ne samo ulazak mnogo novih drugačijih ljudi, nego i potpuna promena atmosfere u vladi i društvu, jasni ciljevi i načini da se oni ostvaruju.

"Meni je logično da pričam sa Vučićem, kao što pričam i sa DS i sa svakim za kog mislim da bi mogao da bude deo rešenja situacije u kojoj se zemlja nalazi", rekao je Jovanović komentarišući nedavni susret sa premijerom Srbije.

  • coco

    04.02.2015 18:03
    Zna on šta je bolje za njega
    Šta je bolje, to je u domenu teorije verovatnoće.
    Sa druge strane, šta je gore (za nas!) od ponuđenih varijanti, to nam je realnost!
  • Carls Tejlor

    04.02.2015 13:08
    Ceda je bog, Cedo plodi me!
  • ja

    04.02.2015 12:08
    Auuuuu
    Gos'n Čedo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija