Janković odbio zaštitu policije

Ombudsman Saša Janković odbio je krajem prošle nedelje policijsko obezbeđenje koje mu je dodeljeno odlukom ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.
Ombudsman Saša Janković odbio je krajem prošle nedelje policijsko obezbeđenje koje mu je dodeljeno odlukom ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.

Janković je u izjavi za NIN rekao da najveći rizik po njegovu ili bilo čiju bezbednost proističe iz tvrdnji da učestvuje u orkestriranoj kampanji protiv interesa Srbije što, kako kaže, između ostalih iznosi upravo ministar koji mu šalje obezbeđenje.

"Doduše, on kaže da je to samo njegovo privatno mišljenje 'kao građanina' i da je njegova sloboda izražavanja da se javno pita o mojim motivima", kaže Janković.

Ombudsman ističe i da bi Stefanović "morao znati da je on u javnosti uvek ministar i da bi privatne stavove o stvari o kojoj se vodi službeni postupak morao da zadrži za sebe". "Kao što i ja zadržavam za sebe moje pretpostavke o tome zbog čega, samo u ovom slučaju, ne veruje nikom od ljudi kojima rukovodi u MUP-u, već samo Vojsci", rekao je Janković za NIN.
  • 04.02.2015 20:36
    @Nije valjda lud
    Netačno.
  • 04.02.2015 18:55
    Nije valjda lud
    Pa od policije mu jedino i preti opasnost. Nije lud da prihvati da ga oni čuvaju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija