FOTO: Izrešetana u Sremskoj Kamenici supruga narkodilera

Ivana B, koja je teško ranjena u Sremskoj Kamenici, možda je greškom bila žrtva sačekuše.
Ivana B. (32) iz Ledinaca, koja je oko 10h teško ranjena u Karađorđevoj ulici u Sremskoj Kamenici, možda je greškom bila žrtva sačekuše.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao 021, na nju je u Karađorđevoj ulici kod broja 46 iz kalašnjikova pucao za sada nepoznat muškarac dok je sedela u pasatu.

Iako nije potvrđeno, napadač je nakon što je pucao u automobil, seo u vozilo bele boje i pobegao u pravcu Novog Sada, zbog čega su policijske patrole prvo vreme nakon pucnjave krstarile gradom.

Nezvanične informacije 021 govore i da je žena vrlo moguće greškom bila žrtva sačekuše jer je supruga Ljube B. koji je prema policijskim podacima povezan sa trgovinom narkoticima i na koga je prošle godine pokušan atentat. Sa njim ima dvoje dece.

Naime, stakla na pasatu su zatamnjena pa policija ne zna da li atentator nije dobro video ko je u kolima. Druga opcija je da je pucano na nju kao upozorenje.

Ivana je zadobila teške povrede glave i u životnoj opasnosti je, saznaje 021 u Kliničkom centru Vojvodine. Nakon operacije, biće smeštena u intenzivnu jedinicu Urgetnog centra, pod stalnim nadzorom lekara.

U Sremskoj Kamenici tokom prepodneva je više sati trajao policijski uviđaj zbog čega je saobraćaj bio blokiran. Policija je samo saopštila da je obavila uviđaj i da je tužilac ovo delo kvalifikovao kao teško ubistvo u pokušaju. (Ž.B.)

  • Sima

    07.02.2015 10:19
    Predlog
    Posto se covek bavi visoko-rizicnim poslom, predlazem da mu SUP odobri dozvolu za nosenje oruzja i policijsku zastitu...da li je iko normalan u ovoj drzavi, ako znate da je diler, pretraziti stan, pratiti, priluskivati, sta vec i na kraju hapsiti. Isto mu dodje da doktori, automehanicari i dr. dijagnostifikuju problem i to je to, saznali ste da je diler, on je od sada poznat policiji i posao je zavrsen.
  • Vlada

    06.02.2015 13:10
    @Anonimus
    Nijednu priliku ne propuštate da smarate razmetaćući se svojim neznanjem i frustracijama. Legalizacija je praktično iza ćoška i vi se bolje spremite psihički, jer sa takvim stavovima ćete se verovatno od muke odati alkoholu kad se to i desi.
  • Bolesnikov

    06.02.2015 12:05
    @ Berolina - bolesna nacija
    Nek si ti sebi živa i zdrava. Kad si našla da prozivaš "nebske idijote",nija teško postaviti dijagnozu i tebi, ali toliko biranih reči za tebe NEMAM.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija