Čopor pasa lutalica izujedao čoveka

Čopor pasa lutalica napao je jutros muškarca starog 59 godina u beogradskom naselju Višnjička banja i on je sa povredama ruku i nogu zbrinut na Infektivnoj klinici u Beogradu.
Čopor pasa lutalica napao je jutros muškarca starog 59 godina u beogradskom naselju Višnjička banja i on je sa povredama ruku i nogu zbrinut na Infektivnoj klinici u Beogradu.

Kako je rečeno u MUP-u Srbije, policija je poziv dobila oko 9.40 sati, a muškarac je sa ujedima po rukama i nogama prebačen na Infektivnu kliniku, ali se stepen i ozbiljnost povreda još ne zna.

Nakon ukazivanja pomoći u Infektivnoj klinici, povređeni muškarac biće pregledan i Urgentnom centru, rečeno je u toj zdravstvenoj ustanovi.

MUP je o ovom slučaju u Višnjičkoj banji kontaktirao i predstavnike "Veterine Beograd" koji su izašli na teren, kažu u MUP-u.

Direktor Veterinarske ustanove "Veterina Beograd" Budimir Grubić rekao je za Tanjug da se još ne zna koji je stepen povreda koje su psi naneli čoveku, ali da su ekipe te ustanove na licu mesta i obavljaju "obradu terena" odnosno sakupljaju sve pse lutalice na potezu od Višnjičke ulice do Višnjičkog venca.

"Na taj način ustanovićemo koji psi su eventualno mogli biti agresivni i mogli da ujedu prolaznika", naveo je Grubić. Predstavnike Veterine Beograd su o tom incidentu obavestili građani i policija, nakon čega su se odmah uputili na lice mesta, dodao je Grubić.

Nakon ovog incidenta, javilo se mnogo uznemirenih građana koji tvrde da je danas u Višnjičku banju došlo pet kamiona i odvezlo veliki broj pasa. Društvenim mrežama, takođe, već uveliko kruži priča da je "Veterina Beograd" svojim vozilima pokupila kučiće, uprkos nesaglasnosti građana.

  • Ujka Vanja

    05.02.2015 15:43
    kao i uvek
    otrov majka mara, otac franjo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija