MUP: Novosadska policija radi dobro

Broj krivičnih dela na ulicama Novog Sada smanjen je u odnosu na isti period prošlog meseca, a policija radi efikasnije, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Broj krivičnih dela na ulicama Novog Sada smanjen je u odnosu na isti period prošlog meseca, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako kažu iz MUP-a, veći broj policajaca doveo je do procentualno povećanog broja rasvetljenih krivičnih dela, kriminal je smanjen za 20 odsto, a broj krivičnih dela sa kasnije uhvaćenim počiniocima povećan je za 57 odsto.

Takođe, kako tvrde u ministarstvu, broj krivičnih dela teških ubistava u pokušaju smanjen je za 33 odsto, krađa je manje za 17 odsto, teških krađa za 29 odsto, a razbojništava za 46 odsto.

U gradu cveta hronika

Podsetimo da je danas Novi Sad bio prestonica crne hronike.

Ivana B. (32) iz Ledinaca je oko 10 časova teško ranjena u Karađorđevoj ulici u Sremskoj Kamenici, a iz ormarića u policijskoj stanici na Detelinari ukraden je službeni pištolj jednog policajca. Večeras je leš sedamdesetogodišnjeg muškarca pronađen u Begeču, a nije poznato da li je u pitanju ubistvo.

Takođe, sinoć je jedan mladić nezvanično teško ranjen u pucnjavi.

  • Cinik101

    13.02.2015 20:53
    Dobro kaže, ide na bolje. Već nedelju dana nije ukraden nijedan pištolj iz policijske stanice.
  • Vlada

    09.02.2015 08:39
    @Dragan
    Boli me baš đon što je on nervozan zbog plate! Svi smo mi nervozni zbog loše finanijske situacije, samo mi ostali onda ne stojimo takvi nervozni i neispavani nasred ulice sa napunjenim pištoljem!
  • Dragan

    06.02.2015 16:42
    Za NS
    Gospodine NS, kazete da je umoran i nervozan posle dopunskog posla! A nije nervozan zbog plate od 40 000 dinara od koje treba da plati stan i da skoluje decu! Posebno sto im je skinuto od te jade jos 10%. Obratite se vlastima za te ljude sto ne rade, da ih zaposle.Podignite glavu i pogledajte malo bolje sta se radi u ovom gradu, bitno je da se Ceca slusala za Srpsku Novu godinu! Pustite policiju i Laze Teleckog vise na miru!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija