Krivična prijava zbog pretnje komunalcu preko fejsbuka

Pripadnici MUP Srbije podneli su krivičnu prijavu protiv muškarca koji je na fejsbuku uputio preteće poruke odgovornom licu iz Komunalne policije.
Pripadnici MUP Srbije podneli su krivičnu prijavu protiv muškarca koji je na fejsbuku uputio preteće poruke odgovornom licu iz Komunalne policije.


Kako se navodi u saopštenju MUP-a, taj muškarac se sumnjiči za krivično delo ugrožavanje bezbednosti.

On se tereti da je, koristeći svoj profil na grupi "Srpska unija", postavio uvredljive komentare kojima se poziva na ugrožavanje života oštećenog.

Načelnik Komunalne policije Nikola Ristić je izjavio da su komunalni policajci svakodnevno izloženi verbalnim uvredama, da putem mejla dobijaju razne pretnje, i dodao da je i on dobio poruku kojom mu je zaprećeno smrću, zbog čega se oseća ugroženo.

  • sovra

    07.02.2015 08:42
    Koliko sam ja dosada video komunalci. uglavnom setaju gradom za platu od 60tak hiljada a kad su u akciji hapse bake koje prodaju cvece pored pijace da bi prezivele
  • 07.02.2015 08:06
    @Anonimus - @Anonimus - Šta reći
    "od pistaljke bar neke koristi !" Nije tačno.
    Pištaljka ima KLIKER!
  • Zoe

    06.02.2015 21:21
    Odžačarina
    Samo neka pišu,nek podgrevaju bes građana.Valjda ćemo proključati konačno pa izaći na ulice.Dosta je više diktature i represije naoružanog polusveta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija