Ugušio se mladić, devojka u komi

Jutros je u Čačku, u garaži zgrade, pronađeno beživotno telo mladića, za koga se pretpostavlja da se ugušio.

Jutros rano u naselju Vinara u Čačku, u ulici Mila Ivkovića, u garaži stambene zgrade pronađeno je beživotno telo 26-godišnjeg mladića, za koga se pretpostavlja da se ugušio, potvrdio je načelnik čačanske Hitne pomoći dr Slobodan Vidojević.

On je dodao da je policija pored mladića zatekla i devojku, koja je davala znake života. Prema njegovim rečima, mladić je pronađen pored vozila, a devojka je bila na zadnjem sedištu kola.

Pretpostavlja se da se mladić ugušio od izduvnih gasova iz automobila, čiji je motor radio dok je par bio zatvoren u garaži.

"Ona je bila u dubokoj komi i spontano je disala. Hitno je prevezena u Urgentni centar. Mladić je pronađen pored automobila i pretpostavlja se da je pokušao da otvori vrata garaže. Sumnjamo na trovanje ugljen monoksidom, ali precizne informacije znaće se nakon obdukcije", kazao je Vidojević.

  • Ana

    07.02.2015 19:56
    Tuga
    Da su ime roditelji dozvolili da se "druže" unutra na toplom, ne bi morali da pale motor i ništa se ne bi dogodilo.
  • OVO

    07.02.2015 13:12
    Ovo se desilo i mom susedstvu u garazi,pre nekih 15 godina kad sam bio mali.Ljudi jednostavno zaborave na to..i stradaju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija