Policajac primio mito i ucenjivao mladića

Sektor unutrašnje kontrole MUP donelo je rešenje o zadržavanju do 48 časova policajca D. Ć, rukovodioca Policijske ispostave sa područja PU Sremska Mitrovica, zbog sumnje da je primio mito.
Sektor unutrašnje kontrole MUP donelo je rešenje o zadržavanju do 48 časova policajca D. Ć, rukovodioca Policijske ispostave sa područja PU Sremska Mitrovica, zbog sumnje da je primio mito.

Osumnjičeni je kao policijski službenik kome je poverena funkcija rukovođenja, prekoračio granice službenih ovlašćenja, ostvario komunikaciju sa kandidatom za prijem na školovanje u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici i zahtevao od njega da mu da 3.000 evra, kako bi se on kao ovlašćeni starešina založio za upis, saopštio je MUP Srbije.

Osumnjičeni je saopštio mladiću da je, po prirodi svoje funkcije, izvršio uvid u evidenciju u vezi sa prijemom kandidata sa teritorije Sremske Mitrovice i da je utvrdio da neće uspeti da se upiše bez njegove pomoći. Zahtevao je da mu se novac isplati u dve rate, što je kandidat i uradio u dogovoreno vreme, u mestu Laćarak.

Nakon preuzimanja novca, osumnjičeni policijski službenik D. Ć. je uhapšen, navedeno je u saopštenju.

  • Dragan, Grgurevci

    10.02.2015 18:05
    medalja ima dve strane
    E moji drugovi...da vi znate kakav je to policajac bio...kakvog verovatno Srbija nema...a siguran sam da je nadrljao upravo zbog svog postenja...
  • 07.02.2015 20:40
    Mene je mazio po guzi.
  • 07.02.2015 18:39
    tako je kad neces da podelis sa kolegama

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija