"Srbi nemaju prava ni na lečenje"

Direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović kaže da Euleks i kosovske institucije ne dozvoljaju adekvatno lečenje srpskih pritvorenika.
Direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović kaže da Euleks i kosovske institucije ne dozvoljaju adekvatno lečenje srpskih pritvorenika.

"Pritisci eskaliraju, Srbi nemaju prava ni na lečenje, Kosovska carina otežava snabdevanje lekovima srpskih zdravstvenih institucija, srpski pritvorenici ne mogu da se adekvatno leče jer Euleks i kosovske institucije to ne dozvoljavaju", rekao je Ivanović.

On je, na konferenciji za novinare, kazao da je zdravstveno stanje pritvorenika u zatvorskoj jedinici u severnoj Kosovskoj Mitrovici zabrinjavajuće i da su dijagnostika, a samim tim i lečenje, otežani.

Ivanović je precizirao da se to pre svega odnosi na zdravstveno stanje Dragoljuba Delibašića, Olivera Ivanovića, Nebojše i Ilije Vujačića, kojima se za najteža krivična dela protiv albanskog stanovnistva sudi u Osnovnom sudu u severnoj Kosovskoj Mitrovici.

  • novosadjan

    08.02.2015 10:17
    a ovde jos manje
  • 07.02.2015 20:38
    I ne treba.
  • Ja

    07.02.2015 20:29
    Pa nemamo
    Ni ovde......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija