Divlji taksisti tukli komunalne policajce

Četiri komunalna policajca i taksista povređeni su u tuči na beogradskom aerodromu kada je prilikom redovne kontrole komunalna policija uočila taksitu Z. J. kako putnicima nudi vožnju.
Četiri komunalna policajca i taksista povređeni su u tuči do koje je došlo na beogradskom aerodromu Nikola Tesla.

Kako navode "Novosti", incident se dogodio u noći između petka i subote, 45 minuta posle ponoći. Patrola Komunalne policije, prilikom redovne kontrole, uočila je taksitu Z. J, kako putnicima nudi vožnju suprotno Odluci o auto-taksi prevozu.

U prolazu kod izlaznih vrata sa međunarodnih dolazaka aviona, komunalci su mu prišli i zatražili ličnu kartu na uvid, što je on odbio. Službenici su potom od njega zahtevali da pođe sa njima u policijsku stanicu radi utvrđivanja identiteta, što je on takođe odbio da uradi, posle čega se patrola sa taksistom uputila u zgradu aerodroma.

Drugi taksisti, koji takođe rade bez dozvole za rad, prišli su i počeli da ih snimju, psuju i prete, a drama je dostigla vrhunac kada su ih opkolili i krenuli da vuku za jakne. Jedan od taksista D. J. je ošamario komunalnog policajca N. D. i komešanje je prešlo u tuču.

Taksisti, koji je prvi zaustavljen konstatovan je prelom ruke. U urgentni centar su prevezena i četvorica komunalnih policajca. U. L. je zadobio iščašenje desnog ramena, dok su trojica njegovih kolega prošla sa lakšim povredama.
  • Miša

    09.02.2015 12:17
    Bravo
    Tako se radi u svakoj normalnoj državi. Ko je bilo kada bio " preko" zna da svako ko nosi uniformu, ima pravo da te uhapsi, čak i ako je to " samo" obezbeđenje fabrike ili prodavnice. Uostalom ti isti "taksisti", bivši i sadašnji šaneri, znaju to jako dobro. A pogotovo ti pacovi na aerodromu koji godinama rade šta žele, varaju i kradu, nik0m ne plaćaju porez.
  • Vojvodina Republika

    09.02.2015 10:40
    U glibu od države stanje je uobičajeno.
  • Kalauz

    09.02.2015 05:43
    Komunalci imaju potpuno pravo. Divlji taksisti su klasični prevaranti i nedavno mi je 1 naplatio 3 X skuplju vožnju. Bio sam jako dobre volje a da nisam verovatno bi se pobili pa bih ja ispao kriv zbog napada na prevaranta. Ato mi se već desilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija