Prijave zbog posedovanja marihuane

Protiv trojice Novosađana policija će podneti krivične prijave zbog sumnje da su neovlašćeno držali narkotike.
Protiv trojice Novosađana policija će podneti krivične prijave zbog sumnje da su neovlašćeno držali narkotike.

Na dve lokacije, policija je kod njih pronašla paketiće sa  marihuanom.

Nadležni tužilac je kvalifikovao krivično delo, a prijave će biti podnete u redovnom postupku.

  • Дрогош

    11.02.2015 00:11
    Чему Паника
    Џојус је ок
    Анонимус немаш појма,иди хапси дуваче џојусева :Д
    Како неком можете забранити да користи биљку коју је природа створила? каква је то слобода?


  • Vlada

    10.02.2015 17:57
    @Ram
    Džabe se trudiš. Objašnjavati se može nekome ko ne zna jer nije imao priliku da sazna, ali nikako onome koji neće da nauči. Kad neko ko ima na raspolaganju sve znanje interneta tvrdi da je kanabis narkotik koji izaziva zavisnost, ali da opet sve koji ga koriste treba strpati u zatvor, taj je čvrsto rešen da ostane govedo. Ali odakle dolazi sav taj animozitet? Imam ja teoriju. Ljudi koji neće ni zeru da se edukuju, rade na sebi i smisle neki cilj u životu će provesti pola života duvajući, ili igrajući igrice, ili gluvareći kako već stignu. Onda sva njihova bliža i dalja familija proglasi travu za tešku drogu, ili igrice za đavolovo oružje, jer bi crkli na mestu da priznaju da su za to krivi njihovi geni i roditeljska pažnja. Proglasili bi oni i recimo pecanje i sedenje pred dnevnikom za razlog za zatvor, da nisu u tome sami pola života proveli.
  • 10.02.2015 17:28
    Radoznao
    Koliko,cega,kakvih paketica ? Da li je to mozda neka mizerna kolicina ,a siguran sam da jeste,pa je to razlog za skrivanje,odnosno neobjavljivanje podatka o gramazi ?Uvek na sva usta razglase kad zaplene kile,sto znaci da je ovo daleko manje od toga.Sramontno je sto je blaga rec za to sto je ova vest uopste dobila svoje mesto u naslovima.Uzasno je sto pored svega sto smo nedavno imali prilike da cujemo o kanabisu i njenim prednostima,thc je najmanje opasna supstanca ,zapravo bezazlena supstanca u odnosu na alkohol koji pretvara flasu rakije u nasilje u porodici.Dovoljno sam rekao.Legalizujte marihuanu,a pre toga je dekriminalizujte da bude kao opsteprihvacen proizvod za konzumaciju ,poput kafe,cigareta,alkohola i FARCMACEUTSKIH KOMPANIJA,jer naravno svi ce i dalje ici u apoteke kad se kanabis legalizuje u medicinske svrhe,sta vam je,koga to moze da uogrozava zapravo ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija