Vozač teže povređen u sudaru sa autobusom

Novosađanin J.M. star 32 godine teže je povređen u sudaru autobusa GSP-a i automobila marke hjundai, koji se dogodio jutros na raskrsnici Rumenačkog puta i ulice Kornelija Stankovića, saznaje Radio 021.    
Novosađanin J.M. star 32 godine teže je povređen u sudaru autobusa GSP-a i automobila marke hjundai, koji se dogodio jutros na raskrsnici Rumenačkog puta i ulice Kornelija Stankovića, saznaje Radio 021.

Iako ima višestruke povrede, stanje vozača hjundaija je stabilno i nije planirana operacija, rekli su za naš radio u Urgentnom centru.

Kako nam je rečeno u policiji, vozilo GSP-a nije ustupilo prvenstvo prolaza, zbog čega su kola udarila u zadnji točak autobusa i pri tome se zapalila. Požar je odmah ugašen, a vozač i putnici autobusa nisu povređeni u sudaru.

U dispečerskom centru GSP-a kažu da se autobus ovog preduzeća sa okretnice na Avijatičarskom naselju uključio na Rumenački put, kada ga je putničko vozilo koje se kretalo preko sto kilometara na čas, udarilo od pozadi.

Saobraćaj se u ovom delu puta odvija normalno.

  • Stalni putik GSP

    15.08.2010 06:19
    Nisam peMzioner
    Daleko sam ja još od penzije, tek sam na fakultetu. Ali ne vozim mnogo jer postoji GSP čija je usluga na zadovoljavajućem nivou tako da mi auto ne treba. Ne moram da mislim o parkiranju, da gledam u gužvi hoću li nekoga udarit ili mene neko. GRAS-ovci ne mogu biti bezobrazni koliko mogu biti taksisti, taksisti radije gaze na pješačkom nego da puste, a GRAS-ovci rade obrnuto. I još mnogo stvari da sad ne nabrajam nije to tema.
  • Opet bezobrazni grasovci..

    15.08.2010 05:52
    za Stalni putnik GSP NS
    Molim te da pazljivo procitas moju poruku i razmislis o svom komentaru.. jer ja ako stojim zeleno.. u traci za levo.. a kroz praznu "levu traku za pravo" preko przne desne frajeru se zuri.. pa malo gura sa puta ljude koji su se postavili u traku za levo mnoooogooo ranije nego sto se i pojavio ... ocigledno si neki gnjavez od peMzionera, tako da se povlacim iz rasprave.. da su GRASOVCI bezobrazni.. JESU! NEMA PRICE .. moras malo vise da se vozis po gradu pa da shvatis da je mrtva trka izmedju taxista i vozaca autobusa! Pozdrav
  • Stalni putnik GSP NS

    12.08.2010 16:55
    @Opet Grasovci
    Ti da si kulturan i da ima saobraćne kulture i poštovanja prema drugim ljudima sam bi stao i propustio autobus u srednju traku. Jer krajnja desna traka obično bude zauzeta parkiranim vozilima.
    Ja rjetko vozim, ali kada vozim i vidim da autobus treba da se prestroji u moju traku obavezno ga puštam da se prestroji.
    Ajde samo jednu smjenu od 7 i po sati vozi na liniji 7 i vozi sve po propisu, pa ne bi odvezao ni 3 kruga od ukupnu 10.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija