Psihičko stanje silovatelja još nepoznato

Tim psihijatara koji je bio zadužen da posmatra Mladena Ogulinca, optuženog za silovanje i ubistvo osmogodišnje devojčice iz Starih Ledinaca, tek narednih dana će doneti zaključke o njegovom stanju.  
Tim psihijatara koji je bio zadužen da posmatra Mladena Ogulinca, optuženog za silovanje i ubistvo osmogodišnje devojčice iz Starih Ledinaca, tek narednih dana će doneti zaključke o njegovom stanju.

Prema nalogu istražnog sudije, Ogulinac je krajem juna smešten na psihijatrijsko posmatranje u Specijalnu zatvorsku bolnicu, gde je prošle nedelje i preminuo. Tačan uzrok smrti još nije poznat i znaće se nakon obdukcije. Pretpostavlja se da je u pitanju infarkt.

Mesto i vreme njegove sahrane označeni su kao službena tajna, iako pojedini mediji danas prenose da će biti sahranjen na gradskom Novom groblju.

Meštani Starih Ledinaca nisu dozvolili da se on sahrani u tom mestu i pokrenuli su inicijativu da se kuća u kojoj je ubio devojčicu sruši, a na tom mestu sagradi kapela.

  • 11.08.2010 14:56
    Pitanje da li je monstrum-psihicki bolesnik:Odgovor. Da jeste, jel da nije ne bi odradio to sto je odradio.Sto se tice sahrane njega bi trebao da sahrani Grad i to na zatvorskom groblju kao i sve zatvorenike koji umru u zatvoru, osumnjiceni je bio u zatvorskoj bolnici, da je poziveo bilo bi sudjenje i verujem da bi dobio adekvatnu kaznu za zlodelo koje je ucinio,lecenje u zatvorskoj bolnici.
    Mestani su druga vrsta ljudi, jeste da je ovaj zlocin nad devojcicom strasn, ali srusiti kucu i izidati kapelu!? ne zna se kojoj zdravsvenoj kategoriji oni pripadaju, jedno je sigurno,potreban je zdravstveni strucnjak za ovko ljudsko razmisljanje
  • MEGAPRAVOSLAVKO

    11.08.2010 14:34
    Nije dovoljno! Da se okadi, osvesta, da se izvrsi egzorcizam, da Patrijarh dodje licno jer on ima najjace moci pravoslavlja. Onda da se obavi NadMoleban u trajanju od 40 dana i celo selo da posti do 2016 i tek onda da se napravi Kapela ali ogromna. Da se vidi iz Rusije. Onda mestanima da se da odluce jel treba smrtna kazna ili ne da se uvede opet. Narodna mudrost nema premca!
  • ironija

    11.08.2010 14:30
    steta, bio bi na slobodi za par godina da je dospeo kod "one" sudije koju svo volemo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija