Uhapšeni dileri, zaplenjen kilogram heroina

Kriminalistička policija u Novom Sadu razotkrila je organizovanu kriminalnu grupu za koju postoji osnovana sumnja da je trgovala narkoticima.

Kriminalistička policija u Novom Sadu razotkrila je organizovanu kriminalnu grupu za koju postoji osnovana sumnja da je trgovala narkoticima.

Policija je uhapsila dvojicu članova grupe, Novosađane Danka Zorića (1982) i Žarka Dragića (1982).

Takođe, novopazarska policija je lišila slobode Hasredina Radonjicu (1974) iz tog grada, za koga se sumnja da je organizator grupe i Mithada Dautovića (1985) iz Tutina.

Novosadska policija je juče, u golfu koji je vozio Danko, pronašla oko 730 grama praha za koji se osnovano sumnja da je heroin, a pretresom Žarkovog stana pronađeno je oko 333 grama praha, za koji se takođe sumnja da je heroin.

Policija je saznala da su osumnjičeni Novosađani heroin nabavljali od dvojice Novopazaraca.

Svi osumnjičeni biće, uz odgovarajuću krivičnu prijavu, privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija