Sahranjen ubica devojčice iz Ledinaca

Ubica iz Ledinaca, Mladen Ogulinac, koji je početkom meseca umro uzatvoru, sahranjen je u četvrtak ujutro na Gradskom groblju u Novom Sadu, bez prisustva porodice i prijatelja.

Ubica iz Ledinaca, Mladen Ogulinac, koji je početkom meseca umro uzatvoru, sahranjen je u četvrtak ujutro na Gradskom groblju u Novom Sadu, bez prisustva porodice i prijatelja. Ogulinčev grob nije obeležen imenom, na njemu stoji jedino betonski krst, i nalazi se u sektoru groblja gde su sahranjeni ljudi koji nemaju novca da plate sahranu i oni čiji se identitet ne zna.

Ogulinčev grob je jedini koji nema nikakvo obeležje, jer se i N.N. lica sahranjuju sa krstom na kome piše broj. Sahrana je bila prvobitno planirana za podne, a nezvanično se saznaje da je uprava JKP "Lisje" odlučila da je obavi u ranim jutarnjim satima, kako bi se izbegli eventualni incidenti. Grobno mesto je bilo unapred iskopano i pripremljeno.

Mladen Ogulinac je 26. juna ubio i prethodno silovao osmogodišnju Mariju Jovanović iz Starih ledinaca, dok su roditelji devojčice bile na poslu. Njega su dan kasnije pronašli meštani i nakon pretnji samoubistvom, iz Okružnog zatvora je premešten u zatvorsku bolnicu u Beogradu, gde je bio na psihijatrijskom veštačenju. Ogulinac je pronađen mrtav u ćeliji 2. avgusta ujutro, a rezultati obdukcije nisu još objavljeni.

Meštani Starih Ledinaca su se od njegove smrti protivili tome da se on sahrani na seoskom groblju.

  • janko

    16.08.2010 06:15
    a vi?
    a vi, sto ste imali i sada imate takve perverzne ideje, sta mislite da li ste bolji od ovoga sto je takvo zlo ucinio?
  • 15.08.2010 15:53
    Nije ga stigla nikakva "bozija kazna". Sta lupetate?! Da li je ikom od vas koji infarkt nazivate bozijom kaznom neko umirao od raka u teskim mukama?! Ovaj skot je umro gospodski, bez teske bolesti, za tren, bez visegodisnjih ili visemesecnih muka. Bozija kazna bi bila da je robijao jedno 20-30 godina, bio silovan i prebijan od strane drugih zatvorenika, a onda umro u zatvoru od neke teske bolesti.
  • telepcanka

    13.08.2010 14:26
    grob ubice
    Bolje bi bilo da su ga sahranili na nekom drugom groblju, zatvorskom i to bez objavljivanja u novinama. Sta ima tu vise da se pise. I tako ga je stigla Bozija kazna. Krst nije zasluzio!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija