Vozili pijani i bez dozvole

Dejan P. (1977) iz Bačkog Gradišta kažnjen je sa 50 dana zatvora zbog više saobraćajnih prekršaja, koje je počinio u ponedeljak ujutru u Novom Sadu.

Dejan P. (1977) iz Bačkog Gradišta kažnjen je sa 50 dana zatvora zbog više saobraćajnih prekršaja, koje je počinio u ponedeljak ujutru u Novom Sadu.

On je vozio golfa, bez položenog vozačkog ispita, sa 1,16 promila alkohola u organizmu, nije se zaustavljao na znak policije i prošao je kroz crveno svetlo, a zatim udario u službeno vozilo policije. Saobraćajna policija kvalifikovala je Dejanovu vožnju kao nasilničku i odredila mu zadržavanje, a sudija mu je izrekao kaznu od 50 dana zatvora i 11 meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

U nedelju uveče, saobraćajna policija je odredila zadržavanje i Bojanu M. (1986) iz Kaća, koji je vozio neregistrovanog juga Futoškim putem, bez položenog vozačkog ispita i u stanju teške alkoholisanosti od 1,64 promila alkohola u organizmu.

Prekršajni sudija izrekao mu je kaznu od 30 dana zatvora, 27 hiljada dinara i 10 meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

  • B.B

    23.08.2010 14:57
    Zabrane
    Kako zabrane kada nemaju ni polozeno?koje su to kazne...
  • Dr Petrović

    17.08.2010 14:29
    U koju dozvoču se to upisuje?
    "11 meseci zabrane upravljanja motornim vozilom"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija