Sprečene krađe u školi i u dvorcu

Policija je juče sprečila krađe u Srednjoj građevinskoj školi "Jovan Vukanović" u Novom Sadu i u dvorcu Dunđerski u Čelarevu.

Policija je juče sprečila krađu u Srednjoj građevinskoj školi "Jovan Vukanović".

Novosađani Zoltan K. (1982), Nazmi S. (1981), Jožef Š. (1979) i maloletni Đ.S. uhvaćeni su dok su pocinkovani lim, koji je zbog rekonstrukcije škole skinut sa zgrade, stavljali u zaprežna kola.

Sprečena je i krađa u dvorcu Dunđerski. Policija je uhvatila osumnjičenog Dragu Š. (1989) iz Čelareva, u trenutku pljačke.

On se tereti da je juče obio vrata dvorca i popeo se na krov kako bi demontirao i ukrao delove bakarnog oluka, ali je tu i uhvaćen. Osumnjičeni se već tereti za tri krađe iz istog dvorca, koje je počinio u julu, kada je ukrao bakarni oluk i luster.

  • Jasmina

    20.08.2010 07:25
    U pravu ste skola ima novi naziv ''Mileva Maric Anstajn''
  • Sasa

    18.08.2010 19:06
    Jovan Vukanovic
    Mislim da se skola vise ne zove "Jovan Vukanovic". Ne mogu da tvrdim, ali cini mi se da sad nosi naziv "Mileva Maric". Molim da me ispravite ako sam pogresio!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija