Vujačić: Bicikl nije bio osvetljen

Radosav Vujačić, osumnjičen da je audijem usmrtio petnaestogodišnjeg Milana Lutovca  pred istražnim sudijom branio se tvrdnjama da nije video bicikl kojeg je dečak vozio, jer nije bio osvetljen, a kako je rekao i cela ulica je bila u mraku.
Radosav Vujačić, osumnjičen da je audijem usmrtio petnaestogodišnjeg Milana Lutovca  pred istražnim sudijom branio se tvrdnjama da nije video bicikl kojeg je dečak vozio, jer nije bio osvetljen, a kako je rekao i cela ulica je bila u mraku. Tokom predstojeće istrage trebalo bi da se obave veštačenja, nakon čega će biti poznato više detalja o ovom slučaju.

Protiv Vujačića, inače zamenika generalnog direktora Srbijagasa i funkcionera Socijalističke partije Srbije, pokrenuta  je istraga zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je dečak poginuo.

Osumnjičeni se tereti da je vozio neprilagođenom brzinom i sa više od 1,6 promila alkohola u krvi, što se po novom Zakonu o saobraćaju karakteriše kao veoma teško stanje alkoholisanosti.

  • Dr Petrović

    29.08.2010 20:05
    Ne može da daje izjavu
    U tako alkoholisanom stanju vozač nije mogao da vidi ono što nije video jer je obnevideo. Kako može da zna da je bicikl bio neosvetljen, kada uopšte nije bio u stanju da išta vidi?
    Alkoholisan čovek nije uračunljiv.
    A gde je od udarca moglo da odleti svetlo, videćemo ako ga nađu, a to može da potraje? Ima više svetala koja su pootpadala, jedno je sigurno sa tog bicikla.
    Naćiće ga kasnije.
    Nikada mi nije žao onoga koji loče i vozi. Kada ima audi, sigurno je imao za taksi.
    Pa zar ljudski život vredi tih par stotina dinara?
  • bivsi

    26.08.2010 18:15
    Kao neko ko je uradio oko 3500 uvidjaja saobracajnih nezgoda, kompetentan sam da kazem da ce se covek vrlo lako izvuci kazne ako je istina to sto se prica. Na licu mesta postoje nedvosmileni tragovi dogadjaja koji se jako tesko uklanjaju. Gospodin Alimpic je vrhunski istrazni sudija i izuzetno pedantan covek tako da ne treba sumnjati u validnost izvrsenog uvidjaja. Mnogo puta sam radio sa tim covekom i znam dobro kako radi. Vozac ce se izvuci zbog propusta u zakonu, tacnije zbog kvalifikacija samog dela. Ostecenja na vozilu ili biciklu su jedino merilo brzine kretanja. Ako svi samo odrade svoj posao kako treba njemu nema spasa. Pritisak javnosti ima veliku ulogu, a ova medijska paznja ce za koji dan biti zamenjena necim sasvim drugim. Zalosno je sto se to dogodilo i moje naiskrenije saucesce ocu , ali sva je prilika da ce alkoholicar proci sa novcanom kaznom.
  • jjjjjj

    26.08.2010 16:08
    u zatvor
    mislim da ce najebati onaj stonije osvetlio ulicu!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija