Uhapšen zbog otmice i iznude

Novosadska policija uhapsila je sinoć Radivoja R. iz Beograda, rođenog 1961. godine, osumnjičenog za otmicu i iznudu.

Novosadska policija uhapsila je sinoć Radivoja R. iz Beograda, rođenog 1961. godine, osumnjičenog za otmicu i iznudu. On je uhapšen na Bulevaru oslobođenja, dok je od žrtve uzimao novac.

Osumnjičeni se tereti da je 15. avgusta, sa još dvojicom saučesnika iz Beograda, u Novom Sadu oteo 55-godišnju Novosađanku M.R. jer mu je navodno dugovala novac. U kolima su joj stavili majicu preko glave i odvezli je u Bačko Petrovo selo, prenosi Novosadska televizija.

Više puta su je udarili, maltretirali i pretili joj. Žena im je otkrila da u kući ima oko tri hiljade evra, nakon čega je Radivoje otišao u grad i uzeo novac, dok je saučesnik za to vreme čuvao žrtvu. Nakon što su je pustili, narednih dana su joj slali preteće poruke i tražili još 3,5 hiljade evra.

Žena je tada sve prijavila policiji i osumnjičeni je uhapšen dok mu je predavala koverat sa novcem, na uglu Bulevara oslobođenja i Kralja Petra I.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija