Još jedno hapšenje zbog napada na Isakovića

Policija je uhapsila 60-godišnjeg Novosađanina Slobodana Z, zbog osnovane sumnje da je prodao bombu Ivanu Markoviću, osumnjičenom da je tu eksplozivnu napravu, 23. juna, podmetnuo pod automobil glumca Borisa Isakovića.

Policija je uhapsila 60-godišnjeg Novosađanina Slobodana Z, zbog osnovane sumnje da je prodao bombu Ivanu Markoviću, osumnjičenom da je tu eksplozivnu napravu, 23. juna, podmetnuo pod automobil glumca Borisa Isakovića.

Policajci su danas pretresli Slobodanovu kuću i u dvorištu pronašli automatsku pušku M 70A i 51 metak odgovarajućeg kalibra.

Slobodanu Z. određeno je policijsko zadržavanje, a zatim će biti priveden na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu, uz krivičnu prijavu koja ga tereti za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Podsećamo da je napadaču na Isakovića, Ivanu Markoviću, uhapšenom u ponedeljak, određen pritvor od 30 dana. Motiv napada bio je prikrivanje prevare, pošto je Marković, koji je korepetitor u SNP-u, od jedne osobe uzeo novac obećavši da može njeno dete da upiše na glumu.

  • predsednik republike

    26.08.2010 11:23
    Medalja za hrabrost
    U danasnje vreme sveopste korupcije, predlazem profesora na fakultetu koji je (bukvalno) mogao da izgubi zivot zbog toga sto nije hteo da upisuje studente za orden za hrabrost.

    Molim lenshtine iz mog kabineta da pripreme ukaz koji cu vrlo rado potpisati.

    U svakom slucaju puno hvala Borisu koji je svojim postupcima, drzanjem i karakterom pokazao da je integritet vazniji od svega. Ja i moje kolege bi mogli puno da nauchimo iz ovog slucaja, samo kad bi hteli.

    Srdacno Vas,
    Boki
  • Koga boli koje je moje ime

    25.08.2010 22:11
    Scenario
    Kada sam prvi put pročitao da je ispod glumčevog auta bila postavljena ručna bomba, pomislio sam da je nekii klinac iz kraja kome je ovaj skinuo simpatiju. Ovo ako je istina, onda stvarno - jebi ga. Dobro je što glumac Isaković i niko drugi nije ozbiljnije povređen. Bombaša u mardelj na 30 godina. Kad se ponovo rodi, biće pametniji.
  • haha

    25.08.2010 20:57
    ovaj ne samo da svira klavir nego i peva

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija